CIRCUIT ISTANBUL

ORAS IMPERIAL

4
 
Transportation
Perioada: 30.08 – 03.09.2023
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Oferta speciala
-
 
245
persoana/ loc in camera

 

Ziua 1 Plecare la ora 04:30 din Ploiesti (Statia Coreco- in spatele Catedralei) pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia. Cazare la Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar-Hotel Marmaray sau similar.

 

Ziua 2: Mic dejun. Tur pietonal cu vizitare:  Agia Sofia unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee, Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia - vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei), Palatul Topkapi palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole. Timp liber pentru SHOPPING. Optional Seara Tur by night Istanbul pret 20 euro/pers (include transport pentru turul celor doua continente Europa si Asia, vizita fabrica de piele si magazin mirodenii si delicii traditionale turcesti, ghid insotitor). Cazare la acelasi Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

 

Ziua 3: Mic dejun.  Timp liber pentru SHOPPING sau excursie Optionala Vizitarea Palatului Dolmabahce - Piata Taksim si cumparaturi magazin mirodenii - Turnul Sapphire pret 35 euro/pers (include transport si ghid insotitor- nu include tarifele de intrare la palat si turn)

·        Palatului Dolmabahce este cel mai mare palat din Turcia, acopera o suprafata de 45,000 m2 si cuprinde 285 camere, 46 sali de receptie, 6 hamam-uri.

·        Piata Taksim, situata in centrul orasului, in cartierul Beyoglu, este unul dintre locurile reprezentative si pline de viata din Istanbul. Monumentul Republicii ce se afla in mijlocul pietei Taksim a fost ridicat in 1928. O parte a monumentului prezinta Razboiul de Independenta a Turciei in timp ce partea opusa reprezinta Republica Turca.

·        Turnul Sapphire este cel de-al patrulea zgarie-nori din Istanbul ca inaltime, masurand 261 m. Vom urca rapid pana la etajul 54 prin intermediul liftului expres unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia. Vom efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras.

 

Optional Seara Turceasca pe vas pret  50 euro/pers (va fi organizata pe vas croaziera). In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, cina cu bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse, spectacol). Cazare la acelasi Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

 

Ziua 4: Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie Optionala Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada – Insula Printului pret 50 euro/pers (include turul insulei, masa pranz inclus, ghid insotitor).  Vom efectua cu masinile electrice un tur al insulei, in care vom descoperi vile elegante din lemn, stradute inguste si paduri de pini, elemente ce dau insulei o atmosfera aparte. Cazare la acelasi Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

 

Ziua 5 Mic dejun. Plecare catre tara la ora 08:00. Oprire la Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye. Plecare spre tara, sosire in functie de formalitatile vamale.

*transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international,
*4 nopti cazare + mic dejun la Hotel Marmaray sau similar,
* ghid de turism atestat insotitor din Romania, taxa pentru ghizii locali in Turcia,
* transport 2 bagaje/persoana
*cheltuieli personale,
*asigurari (storno, medicale),
*orice alt serviciu care nu este mentionat, taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptia hotelului),
*intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale:

Ø  Tur by night Istanbul - 20 euro/pers 

Ø  Palatul Dolmabahce + Piata Taksim + Turn Sapphire - 35 euro/pers

Ø  Seara Turceasca pe vas croaziera - 50 euro/pers

Ø  Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada – Insula Printului – 50 euro/pers

 Reducere loc in camera tripla : 15 EURO / persoana

 Supliment single: 90 euro/pers.

 

Avans 30% din momentul efectuarii rezervarii.

Diferenta se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de plecare.

 

 

 

Rezerva acum

SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE REZERVARII