Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Poienita este situat la 600 m de gara, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi. Facilitati hotel: 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente, restaurant (300 locuri), terasa, baza proprie de tratament renovata recent, sala de fitness, sauna, servicii masaj, sala de conferinte (80 locuri), parcare cu plata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in holul receptiei, zona de piscine exterioare, spatiu de plaja generos, biliard, tenis de masa. Facilitati camere: telefon, baie cu cada, TV, balcon.
Descriere camere:
telefon, baie cu cada, TV, balcon.
Descriere facilitati:
140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente, restaurant (300 locuri), terasa, baza proprie de tratament renovata recent, sala de fitness, sauna, servicii masaj, sala de conferinte (80 locuri), parcare cu plata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in holul receptiei, zona de piscine exterioare, spatiu de plaja generos, biliard, tenis de masa.
Locatie:
Hotelul Poienita este situat la 600 m de gara, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terasa
Baie in camera
Spalatorie
Sauna
Masaj
Seif la receptie
Sala de conferinte
Telefon
Sala fitness
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Balcon
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Transfer aeroport
Camere pentru persoane cu dizabilitati
TV in camera
Zona receptie

Locatie