Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: pe DN 73 Brasov-Bran la 2 km de orasul Ranov si la 0,5 km de Drumul national. Facilitati complex: domeniu de 7 hectare, 3 corpuri de cazare la 3* (un corp cu 28 de camere duble twin si 6 apartamente, o vila cu 16 camere duble twin si 6 camere cu pat matrimonial, o pensiune cu 5 camere duble twin, 1 camera cu pat matrimonial si 2 camere duble matrimoniale cu canapea extensibila), parcare generoasa pazita, restaurant, salon pentru servirea mesei cu bar, semineu si instalatie audio, sauna, terasa, foisor, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi, sala de conferinte, tenis de masa, biliard, ping-pong, darts, lac artificial pentru pescuit, centru de echitatie. Facilitati camere: baie proprie, incalzire centrala, TV.
Descriere camere:
baie proprie, incalzire centrala, TV.
Descriere facilitati:
domeniu de 7 hectare, 3 corpuri de cazare la 3* (un corp cu 28 de camere duble twin si 6 apartamente, o vila cu 16 camere duble twin si 6 camere cu pat matrimonial, o pensiune cu 5 camere duble twin, 1 camera cu pat matrimonial si 2 camere duble matrimoniale cu canapea extensibila), parcare generoasa pazita, restaurant, salon pentru servirea mesei cu bar, semineu si instalatie audio, sauna, terasa, foisor, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi, sala de conferinte, tenis de masa, biliard, ping-pong, darts, lac artificial pentru pescuit, centru de echitatie.
Locatie:
pe DN 73 Brasov-Bran la 2 km de orasul Ranov si la 0,5 km de Drumul national.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terasa
Baie in camera
Sauna
Baie proprie
Sala de conferinte
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Sistem central de incalzire
Gradina
Loc de joaca pentru copii
Facilitati organizare evenimente festive
TV in camera
Bar
Televiziune prin cablu/satelit
Zona receptie

Locatie