INSULA EVIA

PROGRAM CU BUGET REDUS PENTRU SENIORI SI NU NUMAI

3
 
Transportation
Perioada: 22.05 - 30.05.2023 (7 nopti / 9 zile)
Oferta speciala
 
215
persoana/ loc in camera

Ziua 1: PLOIESTI– INSULA EVIA

Intalnire la ora 16.00 cu reprezentantul agentiei la Ploiesti, preluare cu autocarul. Plecare pe ruta București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Thessaloniki - Larisa – Glyfa(ferry) – Agiokampos – Insula Evia

Ziua 2: Evia

Odata ajunși in Grecia ne continuam traseul spre Salonic, apoi spre Glyfa, unde vom trasersa marea cu ferry-boat-ul. Ajungem pe insula in jurul pranzului si ne indreptam catre statiunea Pefki, pentru cazare.

Ziua 3-8: Evia

Pe perioada sejurului, pe langa relaxare, plimbari, sau plaja puteti opta pentru urmatoarele excursii optionale:

1.     Croaziera si vizita Skiathos 

O zi petrecuta pe celebra insula Skiathos, aflata la doar o ora si jumatate distanta de portul Pefki. Veti avea timp 3 ore pentru a explora orasul, capital insulei si de asemenea, 3 ore pentru plaja si baie la celebra plaja Koukounaries, renumita pentru nisipul fin si apele cristaline.(tarif informativ-30 euro/pers)

2.     Vizita Atena

Orasul de care te poti bucura cel mai bine intr-un sejur. De sus, de pe Areopag, predica in primele zile ale crestinismului Sfantul Apostol Pavel, ale carui cuvinte se afla inscrise pe o piatra aflata la poalele sit-ului Acropole. Din acest loc poti vedea Atena de jur imprejur. Tur panoramic si o plimbare in orasul vechi, pauza de masa. Apoi grupul se va reuni in fata Palatului Parlamentului pentru a vedea schimbarea garzii evzonilor. (tarif informativ-45 euro/pers)

3.     Croaziera catre insulitele vulcanice Lichadonisia

 Plecare spre Agios Georgios de unde ne vom imbarca pentru a face turul insulitelor vulcanice, pentru aproximativ 40min. In cursul acestei mini-croaziere vom putea vedea o epava situata la 10m sub apa, ruinele unui vechi sat si ale unei manastiri si, daca suntem norocosi, o familie de foci.
Debarcam pe principala insula, unde plaja este superba, cu nisip fin, intr-un decor de vis, unde se va sta aproximativ 4 ore si se va servi si masa de pranz. Ne imbarcam din nou pe vas si, dupa o calatorie de 15 minute ajungem in Agios Georgios.
(tarif informativ-40 euro/pers)

4.     Manastirile din Nordului Eviei

Orice turist care ajunge in Insula Evia are printre obiective vizita la manastirile din nordul insulei. Un prim popas il vom face in Parcul National Drimona unde se afla Manastirea Sfantul David. Avem timp pentru vizita o ora . Ne continuam drumul catre simbolul Eviei, Biserica Sfantul Ioan Rusu, facatorul de minuni si vindecatorul celor bolnavi, biserica aflata in localitatea Prokopi. Vom avea timp pentru vizita si masa de pranz 1 ora si 30 minute.  (tarif informativ-25 euro/pers)

 

5.     Plaja Ellinika

Una dintre cele mai frumoase plaje virgine ale nordului Eviei, o adevarata bijuterie, o plaja cu nisip fin si ape cristaline care va v-a incanta pe parcursul acestei zile. Dupa programul liber de plaja se va servi masa de pranz la o taverna, cu o priveliste panoramica asupra golfului si a micutei insulite cu bisericuta Agios Nikolaos.

6.     Apele termale din Loutra Edipsos

Nordul Eviei se mandrescu cu primele ape termale descoperite de om in Europa. Acestea sunt situate in Loutra Edipsos si se revarsa in apropierea marii, langa plaja publica din statiune. Va invitam sa petreceti o jumatate de zi in orasul balnear, sa beneficiati de proprietatile acestor ape termale.

 

Ziua 9. Evia – BUCURESTI - PLOIESTI

Dimineata, la orele 09.00 ne imbarcam pentru intoarcerea catre Romania pe traseul Salonic - Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti- Ploiesti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.

 

- Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
- 7 nopti cazare in statiunea Pefki – studiouri cu chicineta la vile 3* - check-in ora 14.00, check-out ora 09.00

- Ghid insotitor.

- Asistenta turistica

- Bilet ferry boat Glifa-Agiokampos-Glifa 15 €/ pers (se achită la autocar); (include taxa de ferry de persoană și autocar dus-întors);

- Taxa locala de statiune in valoare de 0.5 euro/camera/noapte (se achita la receptia unitatii in momentul cazarii)
- Asigurarea medicală; 
- Asigurare Travel (medicala+storno);
- Intrările la obiectivele turistice;
- Excursii optionale.

-        Supliment camera single 100 euro

-        Supliment 7 cine: 98 euro/pers (cinele se servesc la o taverna din statiune si includ un fel principal de mancare si apa )

*Avans 30% la inscriere

*Diferenta cu 30 zile inainte de plecare

Conditii de anulare:

*Penalizari conform conditiilor de plata

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii