Charter Bali - Hanging Gardens Of Bali, cu plecare din Bucuresti

Situat la nord de Ubud, cuibarit in secret in imprejurimile junglei senine și exotice, cu vederi minunate ale templului Dalem Segara, se află Hanging Gardens din Bali, resortul romantic de lux prin excelență. Vilele noastre frumoase inspirate din junglă oferă cazare de neegalat intr-un cadru luxos și oferă piscine infinite private, zone de living spațioase și vederi panoramice ale peisajului luxuriant din jur. Hanging Gardens of Bali este conceput pentru a se integra in mediul natural, oferind oaspeților un sentiment de liniște și evadare din agitația vieții urbane.
Experimentați o aventură gastronomică fără egal in Bali, cu un serviciu legendar, care este esența ospitalității balineze. Luați masa in timp ce treceți cu vederea nucleul nostru spiritual, „Cea mai bună piscină din lume”, numită așa de Conde Nast Traveler. Colecția noastră de spa cu adevărat luxoasă va liniști mintea, va intineri corpul și va energiza sufletul in timp ce ascultă sunetele repezi ale raului Ayung.

Dincolo de relaxare, stațiunea Bali poate oferi diverse activități și excursii, cum ar fi plimbări cu ghid in junglă, experiențe culturale și tururi la atracțiile din apropiere.
Fiecare zi a șederii dumneavoastră va fi plină de experiențe odată in viață pe care doar una dintre cele mai bune stațiuni din lume le poate oferi.

Stațiunea Bali are 44 de vile de lux din Ubud, cu piscine private, care reprezintă frumusețea naturală și calmă a Baliului. Toate vilele noastre romantice din Bali emană un sentiment de eleganță discretă, cu mobilier realizat manual, textile exotice, săli de mese in aer liber și o baie principală uimitoare. Fiecare vilă vă permite să vă ascundeți in intimitate totală, in timp ce vă bucurați de splendoarea propriei piscine infinite. O terasă largă oferă locul ideal de relaxare și spațiul pentru a vă bucura de natură, in timp ce ferestrele din podea pană in tavan permit atmosferei junglei senine să pătrundă in cameră.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hanging Gardens Of Bali, Bali, Indonesia

Verifica tarife si disponibilitate