Charter Creta Heraklion - Bali Paradise Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Hotelul la plajă se află în Bali, în apropiere de plaja.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat oferă 227 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 3-etaje cât și în 4 clădiri auxiliare. Această unitate de cazare dispune de un lift și de o zonă de primire cu o recepție. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 2 piscine în aer liber și bazine pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei de plajă și minigolf. Alți organizatori propun plimbări cu scuterul acvatic. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, biliard și aerobic, iar contra cost tenis de masă. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un hamam. Un program de recreere și o discotecă oferă divertisment și distracție în timpul liber. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Brasov catre Bali Paradise Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate