Sejur Phuket - Centara Karon Resort Phuket, cu plecare din Bucuresti

Centara Karon Resort Phuket - SHA PLUS Certificate se află la 3 minute de mers pe jos fată de malul mării. Complexul are 4 zone rezidentiale, 3 piscine in aer liber si 6 restaurante. Este oferită parcare gratuită.

Camerele din cadrul complexului Centara Karon sunt decorate intr-un stil thailandez modern. In fiecare cameră există TV cu canale prin satelit si facilităti pentru prepararea de ceai/cafea.

Vă puteti bucura de un masaj la SPA Cenvaree sau vă puteti antrena in sala de sport. Pot fi organizate si activităti precum bungee jumping si karting. Printre alte facilităti se numără terenuri de tenis si un centru de recreere pentru copii.

Restaurantul Lotus serveste micul dejun tip bufet, precum si pranzul si cina à la carte. Puteti lua o masă usoară langă piscină, la restaurantul Azure sau puteti savura un cocktail in lounge-ul The Mix. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la barurile Tropix, Lagoon si Terraces, situate langă fiecare dintre cele 3 piscine.

Centara Karon Resort Phuket - SHA PLUS Certificate se află la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Phuket. Acesta este la 15 km de orasul Phuket.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Centara Karon Resort Phuket, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate