Holiday Center, localizat intr-o zona linistita din Santa Ponsa, este un resort de apartamente din Mallorca, complet renovat in 2015. Acesta este recomandat atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor. Apartamentele Holiday Center sunt construite in stil mediteraneean. Resortul pune la dispozitia turistilor o piscina exterioara, un teren de volei si un loc de joaca pentru copii.

Localizare

Holiday Center este un complex de apartamente situat in Santa Ponsa, la cateva minute de plaja.


Facilitati hotel

In incinta complexului exista o piscina in aer liber, un teren de volei, dar si un loc de joaca pentru copii.

Clubul de golf din Santa Ponsa este la mai putin de 10 minute de mers cu masina, iar centrul statiunii Santa Ponsa se afla la doar 400 de metri.


Facilitati camere

Apartamentele, construite in stil mediteraneean, sunt dotate cu cate o bucatarie complet echipata, o zona de servit masa si baie proprie.• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 Cluj Napoca - Palma de Mallorca; TAXA AEROPORT; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Holiday Center, Palma de Mallorca, Spania