Lefkas

Lefkada Akti Olountos
Lefkada town,31100 Lefkada ,Greece

Situată în Lefkada, Lefkas este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat, restaurant și serviciul de room-service. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele luminoase de la Lefkas sunt dotate cu parchet, aer condiționat și Tv. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Lefkas oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj.

Seara, Lefkas organizează discotecă.

Lefkas este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Lefkas oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Lefkas poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 11 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Lefkas sunt: Piața Iroon - 100 m, Piața Sikelianou - 100 m, Piața Ethnikis Antistaseos - 200 m.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat

Cazare 7 nopti

Masa in functie de hotelul ales

Asistenta turistica pe perioada sejurului

vezi mai multe

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale

Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Sighisoara catre Lefkas, Lefkada, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate